CLUB ESPORTIU BELLCAIRENC

diumenge, 23 de setembre del 2012

CRÒNICA DE LA CURSA LA VALL 2012

Després de molt de temps preparant la cursa , va arribar el gran dia. L'esperavem amb moltes ganes, per nosaltres (un club jove i modest, però amb molta il.lusió) ha representat un repte i una satisfacció organitzar una carrera en un espai natural, que vivim cada dia, com és el Montgrí.


Va començar el dia una mica boirós que més tard es va esvair, temperatura molt bona i força calor cap al mig dia, però amb bastants núvols durant la cursa.

Previ preparatius i escalfament dels participants ja es veien els nervis que tots hem patit abans de començar una cursa. Una sortida molt ràpida carrer de baixada on el dorsal nº 2 surt destacat , entrat el camí és absorvit pel grup, inicien l'ascenció que culminarà al Castell del Montgrí , on arriba primer Nil Cardona i seguit a poc temps per Robert Sancho, segons aquest últim "vaig intentar atrapar-lo en la zona de baixada i mixta que es podia correr més però va ser impossible" i de fet les posicions no van canviar fins al final.
Van haver-hi quatre abandonaments i sortosament no cal esmentar cap caiguda destacable.

Comentar que en la classificació general de la Lliga Trail Montgrí continua líder en Rafa Cañizares amb 280punts (3er de La Vall ),  empatats a 245 punts José Mª Rodríguez (6è a La Vall) i Quim Xifre (8è a La Vall) .
En dónes Evelyn García continua primera sense haver participat amb 31 punts, segona Ana Macià amb 25 punts (30è a La Vall) i tercera Maria García 19 punts que tampoc va participar.


Volem agraïr a tots els patrocinadors l'ajuda que ens han donat i molt especialment a tots els col.laboradors i amics que han fet possible la cursa.

Les xifres de la cursa:
- 135 inscrits
- 114 participants
- 70 col.laboradors a peu de cursa
- 1 servei d'assistència mèdica 
- 90 km recorreguts per la senyalització
- 200 serveis de menjar i begudes

Esperem us hagi agradat i si teniu qualsevol comentari feu-lo arribar 
via email o com a comentari del blog, també via facebook



ORGANITZACIO TRAIL LA VALL
CLUB ESPORTIU BELLCAIRENC


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

deixa el teu comentari de la cursa , ens ajudarà a millorar
gràcies